KVS zoekt een publiekswerker

Functieomschrijving
Als publiekswerker ga je in functie van het KVS-programma op zoek naar nieuwe publieken en samenwerkingen. De publiekswerking heeft als missie het publiek te verbreden, maar ook de ervaring van het publiek te verdiepen.
Je vormt een complementair team met je collega-publiekswerker, waarbij jouw focus vooral ligt op het uitbouwen van de scholenwerking (voornamelijk middelbaar en hoger onderwijs; voor specifieke voorstellingen ook lager onderwijs) en de KVS-ambassadeurs. Het publiekswerkingsteam werkt nauw samen met de artistieke staf (artistiek leider en drie stadsdramaturgen) en de communicatieploeg. 

Er worden passende publiekstoeleidende projecten en omkadering op maat bedacht. De publiekswerker is de stuwende kracht achter en contactpersoon voor deze projecten en acties. 

Profiel 
De publiekswerker die we zoeken is 
- vlot twee-/drietalig (minstens NL en FR; ENG en/of andere talen zijn een plus)
- dynamisch en enthousiasmerend
- communicatievaardig, specifiek naar groepen toe
- vertrouwd met het gebruik van sociale media
- flexibel qua werkuren en werkinhouden
- pro-actief, werkt zelfstandig en volgt projecten op van a tot z
- een teamspeler
- met kennis van het Brusselse educatieve en artistieke veld of in staat zich snel in te werken
- met passie voor podiumkunsten
- administratief vaardig
- op korte termijn beschikbaar.
KVS hecht belang aan het bevorderen van gelijke kansen. Kwaliteiten van mensen zijn belangrijker dan leeftijd, geslacht, etnische afkomst, handicap of nationaliteit.

KVS biedt
- een voltijds vervangingscontract (idealiter te beginnen in juni) tot en met november 2016, met mogelijke omzetting in een contract van onbepaalde duur na gunstige evaluatie
 - een loon naar barema's CAO podiumkunsten
- maaltijdcheques
- een warme werkplek met een evenwichtige visie en een grondige werkwijze die een verschil probeert te maken in de wereld van vandaag.

Hoe solliciteren? 
Stuur je motivatiebrief en CV vóór 18 mei 2016 naar [email protected]